Bosatt, var medveten om din konsumtion

För vår del vill vi uppmuntra alla att spara energi. Med Metecs system kan du enkelt följa din egen förbrukning och till exempel optimera vatten- och energiförbrukningen.

Hur kan jag använda myMetec?

Vill du ha myMetec till din bostadsrättsförening?

Berätta för din fastighetsskötare om myMetec tjänsten. Du kan också lämna dina kontaktuppgifter så svarar vi gärna på de vanligaste frågorna som berör bostadsrättsföreningar.

Lämna en kontaktförfrågan

myMetec distansavläsningstjänst

Vill du övervaka din egen förbrukning, delta i ansvarsfull vatten- och energiförbrukning och enkelt minska ditt koldioxidavtryck? Behöver du ett system som stödjer ett säkert boende? myMetec är för dig!

myMetec distansavläsningstjänst

En färdig att använda fjärravläsningstjänst aktiveras för våra platser för enkel övervakning av vattenförbrukning och andra mätdata och förbrukningsavläsningar och säker datalagring. Du får varningar om läckor och andra avvikelser automatiskt utan förseningar.

All mät- och förbrukningsdata som överförs till myMetecs molntjänst kan laddas ner från var som helst och när som helst. Tjänsten kan även enkelt användas på mobila enheter.

Beroende på systemets omfattning kan din lägenhet ha en egen boendemonitor, vilket gör övervakningen enkel och i realtid.

Förhållanden och förbrukningsdata, t.ex. övervakning av vattenförbrukning och mätdata för temperatur och luftfuktighet kan göras inte bara från fjärravläsningstjänsten utan också från den boendes display.