Asukas ole tietoinen kulutuksestasi

Haluamme osaltamme kannustaa kaikkia säästämään energiaa ja Metecin järjestelmän avulla pääset helposti seuraamaan omaa kulutustasi sekä esimerkiksi optimoimaan veden- ja energiankulutusta.

Miten saan myMetecin käyttööni?

Haluaisitko myMetecin taloyhtiöönne?‍

Vinkkaa isännöitsijällenne myMetecin palvelusta. Voit myös jättää yhteystietosi, niin toimitamme mielellämme vastauksia taloyhtiöitä yleisimmin askarruttaviin kysymyksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

myMetec etäluentapalvelu

Haluatko seurata omaa kulutustasi, osallistua vastuulliseen veden ja energian kulutukseen sekä pienentää hiilijalanjälkeäsi helposti? Kaipaatko järjestelmää turvallisen asumisen tueksi? myMetec on sinulle!

myMetec etäluentapalvelu

Kohteisiimme aktivoidaan käyttövalmiiksi etäluentapalvelu vedenkulutuksen sekä muiden mittaustietojen ja kulutuslukemien vaivatonta seurantaa ja tietojen turvattua tallennusta varten. Hälytykset vuodoista ja muista poikkeamista saat automaattisesti ilman viiveitä.

Kaikki myMetec-pilvipalveluun siirtyvät mittaus- ja kulutustiedot ovat ladattavissa mistä ja milloin tahansa. Palvelun käyttö sujuu helposti myös mobiililaitteilla.

Järjestelmän laajuudesta riippuen, huoneistossasi voi olla oma asukasnäyttö, jonka avulla seuranta on helppoa ja reaaliaikaista.
Olosuhteiden ja kulutustietojen, mm. vedenkulutuksen sekä lämpötila- ja kosteusmittaustietojen seuranta onnistuu etäluentapalvelun lisäksi myös asukasnäytöstä.